Friday, 10 February 2012

Instrumen Pentaksiran Standard Prestasi

  Tahun 1

Bahasa Inggeris / English


Matematik


Bahasa Malaysia


Pendidikan Jasmani & Pendidikan Kesihatan


SJK


  TAHUN 2


Bahasa Inggeris / English

Matematik


Pendidikan Jasmani & Pendidikan Kesihatan

SJK

Bahasa Malaysia

Muzik


Sains 


Moral 


23 comments:

salam... instrumen dsv tahun1 ade x? tlg kongsikan sekiranya ada...:)

untuk bm tahun 2 x ade ke?

salam...sy memerlukan instrumen dst untuk tahun 2.harap boleh upload..tq

Salam..instrumen P.Moral Tahun 1 (SK) ada tak...??tkasih...

bm tahun 2 msh xdpt nk cr...tlgla...huhu

Bahan dah ada, cuma belom smpat nk upload... sbar yea...

salam , instrument DST & TMk Thun 2 masih belom ada ke?? dah lama saya mencari

Haik? Napa bahan kat sini sama ngan yg kujumpa kat www.kssronline.com. Tapi kat situ boleh order stiker. Huhu

ada sesetengah tu sama. xpa lah, yg pntg kita dpt sm2 share..

Knapa x dpt download intrumen bm thn 2..?

dh download bm thn 2 tp xbleh buka.... knapa yea... tp tima kasih byk2 sbb share bhn2 kt cni... semoga murah lg rezeki anda...

salam....instrumen pendidikan islam tahun 2 ede tak? dah letih search tapi x jmpa2 gak. ada sape2 blh tlg saya tak.

salam..saya memerlukan contoh2 evidens matematik tahun 2 yg dalam bahasa melayu ada X...bo share..

salam..contoh2 evidens n senarai semak untuk pendidikan khas..boleh share x?

ada contoh evidens utk TMK x? tahun 1 or 2...

salam. sekadar nak berkongsi borang transit pbs yg fleksibel utk semua subjek di http://eformrpm-pbs.blogspot.com

salam, insrtumen bm tahun 3 dh ada belum yea??? klu ada, sesapa tlg up load blh???? pleazzz.....tqvm

Set Karaoke DJ Wan Faizol

Ingin memiliki sistem karaoke anda sendiri.

Hanya masukkan nombor dan lagu akan dimainkan.

Setiap installation akan disertakan:

1 buah buku koleksi lagu

15, 000 lagu karaoke !!

10, 000 lagu karaoke melayu

...5000 lagu karaoke inggeris, hindi & thailand dan indonesia

... ... hard disk 500GB + Buku kod lagu

5 software karaoke siap sisipan touchscreen, barcode, coin selector (hanya sistem tidak termasuk barang yang dinyatakan)

1 panduan penggunaan serta cara pengendalian sistem

Setiap 3 bulan, update lagu lagu karaoke terbaru secara PERCUMA !!

Termasuk Lagu latest 2012

Warranty 3 tahun

Maklumat Lanjut Sila Hubungi:
Wan Faizol Wan Mat - 013 4819486
batagolek@gmail.com
fb id = batagolek@gmail.com

http://lagu-karaoke-melayu.blogspot.com/2010/10/beli-lagu-karaoke-melayu-set-1.html

Salam admin dan semua,
Kami amat memerlukan instrumen BM Tahun 3.

Tolong2

saya guru pendidikan islam
sekarang mengajar b inggeris dan matematik tahun 1
murid 1 kelas 18 org

cuba bayangkan keadaan saya........
blog ni banyak membantu. terima kasih.

Kita hendaklah menggunakan bahan-bahan Pengajaran dan Pembelajaran (P&P) yang bagus untuk anak-anak... Contoh yang terbaik saya jumpa untuk selesaikan masalah ini, majalah Fun English! Kini semakin popular di kalangan golongan kanak-kanak... Guru-guru juga disyorkan untuk menggunakannya...
Ini laman website, http://www.funenglishmagazine.com/
Facebook: www.facebook.com/fun.english.magazine‎

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More